top header

Avslappning med Singing Bowls

Singing Bowls rogivande ljud hjälper dig att snabbt kunna släppa taget och ge möjlighet till djup avslappning och återhämtning.

bild

Vad är Avslappning med Singing Bowls?

Singing Bowls rogivande ljud hjälper dig att snabbt kunna släppa taget samt ge möjlighet till djup avslappning och återhämtning.

Ljudvibrationerna verkar balanserande och harmoniserande på vårt nervsystem och kan lösa upp spänningar och blockader, både fysiskt och mentalt.

Klangskålarnas välmående ljud skapar välmående inombords samt hjälper oss att lättare få kontakt med vårt inre. Vi kan bli mer medvetna om oss själva, våra känslor och våra behov. Singing Bowls skapar energi för kreativitet och livsglädje.

Du ligger bekvämt på mattan under ett mjuk filt. Speciella Klangskålar av Peter Hess(R) placeras nära dig och försätts i svängning med klubbor.

Varför behöver Du Avslappning med Singing Bowls?

I dag är vi så uppe i varv och har svårt att koppla av för att kunna återhämta oss. Vi behöver hela tiden prestera på jobbet, i familjen eller att du sätter så höga krav på dig själv.

Genom Avslappning med Singing Bowls kan du lätt varva ner, stilla dina tankar och tankar energi och välbefinnande.

bild

Vem är Marina Wetz?

Marina är utbildad Massör och flyttade 2009 till Sverige från Tyskland.
Hennes passion är att erbjuda människor möjlighet till avslappning och återhämtning.

Marina är dipl. Klangmassör. Sedan 2016 har hon utbildat sig på Peter Hess Institut i Tyskland inom Klangmassage med Singing Bowls, en välmående och holistisk avslappningsmetod för både kropp & själ.

För mer information, kontakta Marina:
070-44 88 101
marina@helsingborgwellness.se