top header

Kraniosakral terapi

Vad är Kraniosakral terapi?

Kraniosakral terapi (KST) är en mjuk, manuell behandling där man behandlar muskler, skelett, bindväv, organsystem, blodcirkulation och neurologiska störningar med hjälp av mycket lätta tekniker. Man är fullt påklädd och det upplevs ofta som en mycket behaglig behandling.

Varför Kraniosakral terapi?

Genom att kompletta kroppens eget läkande har KST har visat sig effektivt för många medicinska problem, som:

Migrän och annan huvudvärk
Smärta i nacke och rygg (även kronisk)
Ortopediska besvär
Mag och tarmbesvär
Depression
Stressrelaterade besvär (även PTSD)
Utmattningsdepression
Menstruationsbesvär
Tennis- och golfarmbåge
Fibromyalgi
Yrsel
Bechterews sjukdom
Menièrs sjukdom
Hjärnskakning
Scolios
Temporomandibular Joint Syndrom (TMJ)
Postoperationella besvär

Vem är Malin Larsson?

2001 var jag med i en allvarlig olycka. Mitt ena ben blev totalt i-mobiliserat och min höft och mitt bäcken fick sig några rejäla törnar. Jag fick mycket hjälp från fantastiska sjukgymnaster, kiropraktorer, naprapater och andra terapeuter för att kunna komma tillbaka till ett rörligt liv, lika rörligt som det var innan olyckan. Dock var det något som fortfarande inte stämde och jag blev van att leva med smärta och orörlighet. Så blev jag tipsad om något som kallades Kraniosakral terapi, av en bekant. Det var lite flummigt sa min bekant, men jag beslöt mig för att testa. Efter första behandlingen skyndade jag mig ut till min bil, kastade mig in i förarsätet och sen satt jag där i min bil och stortjöt. Av lättnad! Så här bra hade jag inte känt mig på 10 år. Den behandlingen blev första steget till ett nytt liv för mig.

Jag är utbildad Kraniosakral terapeut och jag gick min utbildning hos Bröderna Tranbergs institut i Göteborg 2015-2017. Bröderna Tranberg har många års erfarenhet och utbildningen är gedigen med mycket fokus på anatomi och fysiologi.

Jag brinner för att hjälpa människor med smärta, skador, stress och allt möjligt annat genom Kraniosakral terapi, genom att se kroppen som en helhet och genom att ge den möjlighet att läka på bästa sätt.

Pris

550 kr för ca en timmes behandling
1500 kr paketpris - 3 behandlingar