top header

Matcoachning

bild

Att ändra sina matvanor är inte enkelt. Det handlar inte bara om vad du äter. Det handlar om varför du väljer att äta det du äter. Svaret är olika för olika personer i olika situationer. Nyckeln till att förändra just dina matvanor är att förstå hur du gör och varför. För att skapa en hållbar förändring behöver du kunskap, motivation och inspiration. Du behöver också tekniker för att bryta väl etablerade beteenden samt hjälp när du riskerar att halka av din plan. Du behöver en coach!

Matcoachning handlar inte om en speciell diet, det handlar om att hitta ett hållbart sätt att förbättra ditt sätt att äta.

Hur bra vill du må?

Matcoachning är för dig som

vill må bättre i mage, kropp och knopp
försökt förut, men inte lyckats
vill förstå varför du äter som du gör
är nyfiken på ett nytt sätt att äta
kanske måste ändra dina matvanor
önskar dig mer kunskap om mat och hälsa
tror att det är bra att lyssna till kroppen
vill minska risken för våra välfärdssjukdomar
helt enkelt vill må bättre än du tror är möjligt!

bild

Vem är Stefan Larsson?

Mitt intresse för träning och hälsa började redan i tonåren med kampsport, meditation, styrketräning och löpning. Sedan dess har jag utbildat mig till massör/massageterapeut, stott pilatesinstruktör och läst hyllmeter med litteratur om träning, manuell medicin och om kostens betydelse för hälsan. Jag har vidareutbildat mig inom ortopedisk medicin och idrottsmedicin samt varit ansvarig för två olika nätverk för terapeuter inom manuell medicin och jag har under många år samarbetet med sjukgymnaster, massörer, naprapater med flera.

Hälsa och välmående fascinerar mig mer än någonsin. Hur livets olika delar måste samverka för att en känsla av tillfredställelse och lycka skall infinna sig. Även om din hälsa alltid är ditt eget ansvar kan vi på Helsingborg Wellnass hjälpa till med träning, behandling, rådgivning, ny kunskap, motivation och inspiration. Välkommen!

Priser

Matcoachning
Individuell rådgivning 590 kr
Skrivna kostråd 390 kr

Boka

Telefon 0733 64 99 08
E-post stefan@helsingborgwellness.se