top header

Helsingborg Wellness

"Den personliga studion där Du hittar förebyggande samt behandlande träningsformer och terapier för både kropp och själ!


Pilates, yoga, dans, mindfulness, akupunktur, koppning, psykosyntesterapi, massage, healing, shiatsu, rosenmetoden, kostrådgivning, regndroppterapi.

ALLT SAMLAT UNDER ETT TAK!

bild

Träning

Träningen som Du hittar hos Helsingborg Wellness är för dej som letar efter en träningsform som aktiverar HELA Din kropp!

Klassisk Pilates förbättrar bl.a. din kroppsmedvetenhet och din hållning, stärker rygg och mage, samt är en träningsform som passar alla!
Stott Pilates
Mindfulness Medvetandeträning är en metod för att minska stresstillstånd i kropp och själ samt bli mer närvarande i Livet - här och nu.
Frigörande dans: Vi släpper all prestation och alla förväntningar på att dans och rörelse ska se ut på ett visst sätt
Qi Gong Odla livet med Qi Gong!

bild

Behandling

Hos Helsingborg Wellness hittar Du förebyggande samt behandlande terapier:

Akupunktur
Coaching
Emotional Freedom Terapi
Frigörande andning är en enkel men kraftfull metod för att lösa upp fysiska och känslomässiga blockeringar och öppna upp för energiflödet.
Infra Röd Impuls Akupunkt terapi knyter samman österländsk akupunktur med västerländsk teknik. Man stimulerar akupunkturpunkter med ett långvågigt pulserande infrarött ljus vilket återställer energivinån i cellerna så att återhämtning, skadeläkning och immunförsvar kan fungera maximalt.
Klassisk svensk massage är en behandlingsform som ger smärtlindring vid muskulära problem, stimulerar blodcirkulationen och som även är allmänt avslappnande.
Koppning är en behandlingsform med koppar där man skapar ett vakuum på huden där huden stimuleras och påverkar blodcirkulationen samt inre funktioner.
Osteopati och Kraniell Osteopati vars syfte är att stimulera kroppens självreglerande förmåga att läka, genom att återställa optimal rörelse och funktion.
Psykosyntes terapi fokuserar på det friska i varje människa och att det i varje kris finns ett frö till personlig utveckling och mognad.
Regndroppsterapi
Rosenmetoden är en form av kroppsbehandling som syftar till att lösa upp känslomässiga och muskulära spänningar i kroppen.bild