top header

Naprapati

bild

Vad gör en Naprapat?

En Naprapat bemöter kroppen som en helhet och de olika kroppsdelarna är beroende av varandra. Naprapati betyder ”korrigera orsak till lidande” och är effektivt vid ryggont, huvudvärk, nackont, ryggskott, ischias, höftproblem, knäproblem, axelsmärta, musarm etc. Med Naprapati bemöter man kroppen som en helhet där de olika kroppsdelarna är beroende av varandra.

Läs mer...

bild

Varför gå till en Naprapat?

Varje människokropp är unik. Syftet med behandlingen är att återställa kroppens naturliga rörelseförmåga, balans och funktion, genom att arbeta med bindväv, ligament, muskler, kotpelare och leder. En Naprapatbehandling innefattar massage, triggerpunktsbehandling, stretching samt korrigering av ryggrad och leder. Jag använder i första hand mobilisering, den mjuka ledbehandlingen.

I en behandling ingår det även rådgivning i träning och rehabilitering för att hålla kroppen i fortsatt god balans och stabilitet. Jag hämtar inspiration från Yoga, Nia och Funktionell träning, och har fördjupat mig i Rehabyoga under de senaste åren.

Jag arbetar också med akupunktur i smärtlindrande syfte och har ett stort intresse för människan som helhet - kropp, själ, tanke och känsla.

Läs mer på www.erikagreen.se

Medlem i Svenska Naprapatförbundet www.naprapater.se


Läs mer...

bild

Vem är Erika Green?

Jag arbetar som Naprapat och Coach på Helsingborg Wellness och på Capio Citykliniken. 1997 tog jag min Naprapatexamen och 1998 gick jag min första Nia-utbildning. Jag har praktiserat Yoga sen 2007, och har en lång erfarenhet av holistisk rehab. Jag har arbetat som Företagsnaprapat i Stockholm, samt drivit en Naprapatmottagning i Kalmar. Sen 2008 är jag verksam i Helsingborg.

Tel 0733-94 10 00

Mail erika@helsingborgwellness.se