top header

Frigörande Andning

bild

Prova på

Du är alltid Välkommen på enskilda Andningssessioner!


För mer info, tidsbeställning eller anmälan
Iréne Lidbeck
socionom o andningspedagog
tel 0706 - 87 41 08
irenelidbeck@telia.com

bild

Vad är frigörande andning?

Frigörande Andning är en en enkel men kraftfull metod.
Man har använt sig av olika andningstekniker i Österländsk tradition i tusentals år som ett sätt att hålla sig fysiskt frisk, må psykiskt bra och uppnå nya andliga dimensioner.
Frigörande Andning leder dig till ett djupt meditativt tillstånd , som skapar möjlighet att släppa taget om det du behöver släppa i livet och att hitta nya möjligheter och balans i ditt liv.

Du kan andas i enskilda sessioner eller i grupp.

Läs mer...

Mer info hittar du på www.andrum.info

bild

När andningen och energin i din kropp tillåts flöda fritt öppnas de känslomässiga och fysiska blockeringarna upp. Du får då tillgång till den energi som varit låst och du öppnar upp för nya möjligheter i ditt liv.
Frigörande Andning är en väg att komma vidare för dig som känner dig spänd och stressad, uttömd på energi och ångestfylld. Men andningstekniken är förstås också för dig som i grunden mår ganska bra, men som vill öppna nya dörrar och kanske leva livet mer sant och fullt ut...


Läs mer...

Mer info hittar du på www.andrum.info

bild

Vem är Irene Lidbeck?

Sedan 1979 har jag arbetat som socionom inom olika sociala verksamheter.
I början av 90-talet sa jag upp min tjänst då jag upplevde att jag hamnat i "ekorrhjulet". Vägarna ledde mig istället in på Frigörande Andning och jag utbildade mig till andningspedagog 1995. (Genom Wäxthuset på Väddö)
Sedan kom Frigörande Dansen in i mitt liv och jag blev färdig diplomerad Dansinspiratör år 2000. (genom Dansakademien och Anne Grundel)
Andningen och Dansen/Rörelsen ligger mig varmt om hjärtat. De har betytt och betyder mycket för mig själv på min resa genom livet. För mig hänger dansen och andningen ihop. Rytmen i rörelsen och rytmen i andningen - ett ständigt flöde, som vågorna som rullar mot stranden - ingen början, inget slut...

Kontakta mej: irene.l@helsingborgwellness.se eller 0706 - 87 41 08

Läs mer...

Mer info på www.andrum.info

När? Var? Investering?

När?
Enligt överenskommelse

Var?
4e våningen hos Helsingborg Wellness

Investering?
660 kr/enskilda andningssessioner